Slow Food Nation

The Welcome Pavilion provides space for ticketing, information and membership services at the inaugural Slow Food Nation event. The reclaimed shipping container, topped with plants and a windmill, creates an iconic image while providing the introductory public interface for the festival. Part billboard, part box-office, and part way-finding beacon, the pavilion announces the Slow Food movement’s dedication to sustainability and social responsibility.

  • Awards

  • 2009 AIA San Francisco Design Awards Special Achievement Award

  • Press

  • 60 Minutes, March 15, 2009
    1000x Architecture of the Americas, Verlagshaus Braun Publishing, 2008
    The Architect’s Newspaper, September 2008
    OnOffice, May 2007

  • Location

  • Civic Center Plaza and Fort Mason
    San Francisco, CA

  • Project Credits »